Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Ducray

Όλα ξεκίνησαν στη δεκαετία του 1930, πολύ πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ...

Το ταξίδι ξεκίνησε με τον Albert Ducray, τον γιο ενός δερματολόγου, όταν ανακάλυψε τη χαμηλή ποιότητα των διαθέσιμων σαμπουάν στα κομμωτήρια.

Αυτή ήταν μια εποχή όταν τα σαμπουάν που χρησιμοποιούσαν ήταν από σαπούνι προκειμένου να διαλυθεί σε νερό πριν από την πλύση. Χρησιμοποιούσαν αλκαλικά συστατικά, τα οποία ταλαιπωρούσαν μαλλιά και την έκαναν να μοιάζουν θαμπά. Ο Ducray Albert άρχισε να σχεδιάζει τα πρώτα δερμο-καλλυντικά σαμπουάν και ξεκίνησε να τα λανσάρει στην αγορά με το λογότυπο «Lik΄s SAVONS».

Πληροφορίες για τα προϊόντα της Ducray

Ο Ducray χρησιμοποίησε τις «ενδείξεις» ως οδηγό και δημιούργησε σαμπουάν φτιαγμένο από εκχύλισμα χαμομηλιού Αλσατίας για ξανθά μαλλιά, εκχύλισμα του Παναμά (για λιπαρά μαλλιά), αυγά (κανονικά μαλλιά), και ρετσίνι.

Αυτά τα νέα προϊόντα ήταν τόσο υψηλής ποιότητας όσο και πρωτότυπα για να χρησιμοποιηθούν.

Έτοιμα προς χρήση τα σαμπουάν είχαν μόλις εμφανιστεί στην αγορά, και τα «δερμο-καλλυντικά" προϊόντα ήταν πλέον σε θέση να αναπτυχθούν. Η προσφορά προϊόντων επεκτάθηκε, καθώς όλο και περισσότερα προϊόντα έχουν δημιουργηθεί τόσο για μαλλιά και το δέρμα, προκειμένου να ανταποκριθούν στις προσδοκίες και τις ανάγκες του καθενός, από τους επαγγελματίες μέχρι τους καταναλωτές. Ωστόσο, η DUCRAY δεν σταμάτησε εκεί. Το έτος 1985 σηματοδότησε την εξερεύνηση μιας νέας αγοράς: η αγορά προϊόντων φροντίδας του δέρματος και την έναρξη της Ictyane, της 1ης ενυδατικής κρέμας για την αντιμετώπιση της ξήρανσης από τα αποτελέσματα θεραπειών της ακμής. Αυτή η δημοφιλής κρέμα γάλακτος, η Ν ° 1 ενυδατική κρέμα για το πρόσωπο και το σώμα που πωλούνται στα φαρμακεία , έχει συνδυάσει μια εξαιρετικά ενυδατική φόρμουλα με ευχάριστη υφή και απαράμιλλο άρωμα για πάνω από 25 χρόνια. Στην DUCRAY τα δερματολογικά εργαστήρια προσφέρουν αυτή τη στιγμή περισσότερα από 60 προϊόντα για τη φροντίδα του δέρματος, των μαλλιών και το τριχωτό της κεφαλής. Μια μόνιμη συνεργασία με τα φαρμακεία σήμερα μας επιτρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο.

Στα DUCRAY Δερματολογικά Εργαστήρια αφιερώνουμε όλη μας την έρευνα για την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών και του δέρματος. Η επιστημονική μας εμπειρία μάς επιτρέπει να προσθέσουμεένα ή περισσότερα αυστηρά επιλεγμένα ενεργά συστατικά που κάνουν τα προϊόντα πιο "ευεργετικά" για τους καταναλωτές.

Μερικά από τα ενεργά συστατικά είναι σημεία αναφοράς μας:

 • Βαζελίνη / γλυκερίνη (Ictyane)
 • Azeleic οξύ (Melascreen)
 • Ψευδάργυρο Ciclopiroxolamine-πυριθειόνη (SQUANORM)
 • Kertyol (Kertyol ΥΔΥ), θειικού σιδήρου (Anacaps)

...


και έχουμε επίσης τις δραστικές ουσίες (Pierre Fabre Βοτανικός Τεχνογνωσία):

 • Hydroxydecine (Ictyane HD)
 • Sabal serrulata (Sabal, SQUANORM)
 • Κάστανο (Anaphase)
 • Myrtacine (Keracnyl)

... και ακόμα δραστικά στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας: ... Τετραπεπτίδιο (Neoptide), τρεαλόζη (Ictyane) Όλα τα προϊόντα είναι το αποτέλεσμα ενός συστηματικού αυστηρού προγράμματος για την ανάπτυξη δραστικών συστατικών, τα οποία όμως δεν θα είχαν αναπτυχθεί χωρίς κλινική αξιολόγηση του τελικού προϊόντος. Η αποτελεσματικότητα και η αντοχή επικυρώνονται πάντα από κλινικές μελέτες κάτω από δερματολογικό έλεγχο, προκειμένου να παρέχουν τέλεια προσαρμοσμένα προϊόντα.
Η εμπειρία αυτή προέκυψε από την φαρμακευτική μας παράδοση, η οποία, σε συνδυασμό με την αισθητική εμπειρία μας, βοήθησε στη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικής φόρμουλας.

Γιατί Ducray

Επειδή τα οι απαιτήσεις των καλλυντικά προϊόντων είναι ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων μας, έχουμε αποκτήσει πραγματική εμπειρία με την πάροδο του χρόνου. Θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν κοντά σε όλους τους καταναλωτές μας.

Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε αναπτύξει ενεργό παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες.
Η εγγύτητα και η ανταπόκρισή μας μάς επιτρέπει να βρούμε την καλύτερη λύση, δεν έχει σημασία το πρόβλημα, δεν έχει σημασία το δέρμα ή τον τύπο των μαλλιών.

Η DUCRAY υπήρξε ανέκαθεν ο πιστός εταίρος των επαγγελματιών υγείας, δερματολόγων, γενικών ιατρών και φαρμακοποιών, προσφέροντας:

 • προϊόντα που χρήζουν θεραπειών μαλλιών και δέρματος,
 • προϊόντα που συνοδεύσει από ιατρικές συνταγές,
 • προϊόντα που διατηρούν υγιή μαλλιά και δέρμα.

Τα Δερματολογικά Εργαστήρια Ducray οδηγούν μια ενεργή εκστρατεία οικολογικού σχεδιασμού με στόχο την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου ζωής των σαμπουάν, τα DUCRAY Δερματολογικά Εργαστήρια έχουν αναπτύξει μια βιοδιασπώμενη φόρμουλα για να εντείνουν τη βελτιστοποίηση του προϊόντος.

Όλα αυτά χωρίς να θυσιάζεται η αποτελεσματικότητα, διατηρώντας τις ιδιότητες των σαμπουάν και το αυθεντικό τους άρωμα.