Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Green Tea (Πράσινό Τσάι)

Τα Θαυματουργά Οφέλη του Πράσινου Τσαγιού για την Υγεία

Το πράσινο τσάι, ένα από τα πιο δημοφιλή ποτά στον κόσμο, έχει αποκτήσει φήμη ως φυσικό ελιξήριο υγείας. Με βάση αρχαίες παραδόσεις από χώρες της Ασίας, το πράσινο τσάι καταλαμβάνει έναν ξεχωριστό χώρο στον κόσμο της υγιεινής διατροφής και της ευεξίας. Το κύριο μυστικό του είναι η πλούσια περιεκτικότητά του σε πολυφαινόλες, ισχυρά αντιοξειδωτικά που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου, γνωστές για τον ρόλο τους στη δημιουργία καρκίνου και καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Γιατί το Πράσινο Τσάι θεωρείται το Υγιέστερο Ρόφημα στον Κόσμο

Το πράσινο τσάι θεωρείται αδιαμφισβήτητα το πιο υγιεινό ρόφημα στον πλανήτη. Το λόγο αποτελεί η πλούσια συναυλία αντιοξειδωτικών και θρεπτικών συστατικών που κρύβει, τα οποία έχουν θετική επίδραση στην υγεία του ανθρώπινου σώματος. Αυτά περιλαμβάνουν τη βελτιωμένη λειτουργία του εγκεφάλου, την απώλεια λίπους, τη μείωση του κινδύνου καρκίνου και πολλά άλλα εντυπωσιακά οφέλη.

Οι Επιστημονικά Τεκμηριωμένες Ευεργετικές Ιδιότητες του Πράσινου ΤσαγιούΑντιοξειδωτική Δράση: Το πράσινο τσάι περιέχει πολυφαινόλες, συμπεριλαμβανομένης της κατεχίνης EGCG, που έχουν αντιοξειδωτική δράση, προστατεύοντας το σώμα από ελεύθερες ρίζες οξυγόνου.

 • Βελτίωση της Λειτουργίας του Εγκεφάλου: Παρά τη χαμηλότερη καφεΐνη σε σχέση με τον καφέ, το πράσινο τσάι περιέχει αρκετή καφεΐνη για να βελτιώσει τη λειτουργία του εγκεφάλου. Το αμινοξύ L-theanine συνεργάζεται με την καφεΐνη για να αυξήσει την ευστροφία.

  Το πράσινο τσάι, από τα πιο δημοφιλή και υγιεινά ροφήματα στον κόσμο, κρύβει πολλά μυστικά όσον αφορά τη βελτίωση της υγείας. Χωρίς να πέφτουμε στην παγίδα της υπερβολής, ορίσμενες επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι το πράσινο τσάι μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στην υγεία, και αξίζει να το συμπεριλάβετε στην καθημερινή σας διατροφή.

 • Αύξηση της Καύσης του Λίπους και Βελτίωση της Φυσικής Απόδοσης

  Αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι το πράσινο τσάι μπορεί να αυξήσει τον μεταβολικό ρυθμό και να προάγει την καύση του λίπους στο σώμα σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο. Αν και υπάρχει κάποια αντιφατικότητα στα αποτελέσματα των μελετών, η θετική επίδραση είναι εμφανής.

 • Καταπολέμηση του Καρκίνου με τη Δύναμη των Αντιοξειδωτικών

  Το πράσινο τσάι περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά που έχουν αποδειχθεί ότι προστατεύουν τον οργανισμό από τον καρκίνο. Συγκεκριμένα, μελέτες δείχνουν μείωση του κινδύνου καρκίνου του μαστού, του προστάτη και του παχέος εντέρου για όσους καταναλώνουν τακτικά πράσινο τσάι

 • Προστασία του Εγκεφάλου στην Τρίτη Ηλικία

   Το πράσινο τσάι περιέχει βιοδραστικές ενώσεις που μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης νευροεκφυλιστικών νόσων, όπως η νόσος Alzheimer και ο Parkinson. Αυτό αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για την υγεία του εγκεφάλου στα γηρατειά.

  Εξόντωση των Βακτηριδίων για Υγιή Δόντια και Μειωμένο Κίνδυνο Μόλυνσης
  Οι κατεχίνες που περιέχει το πράσινο τσάι εμποδίζουν την ανάπτυξη βακτηριδίων και ιών, βελτιώνοντας την οδοντική υγεία και μειώνοντας τον κίνδυνο τερηδόνας και κακής αναπνοής.

  Μείωση του Κινδύνου για Διαβήτη τύπου 2
  Μερικές ελεγχόμενες δοκιμές έχουν δείξει ότι το πράσινο τσάι μπορεί να μειώσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα 


21 Προϊόντα
-30%
26.20€ 18.34€
-25%