Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Ginkgo Biloba

Γνωρίστε το Ginkgo Biloba

Το Ginkgo Biloba είναι ένα από τα παλαιότερα είδη δέντρων που έχουν απομείνει στον πλανήτη, με ιστορία που εκτείνεται σε εκατομμύρια χρόνια. Τα εκχυλίσματα των φύλλων του χρησιμοποιούνται ευρέως στην παραδοσιακή και τη σύγχρονη βοτανοθεραπεία.

Οι ιδιότητες του Ginkgo Biloba
Το Ginkgo Biloba είναι πλούσιο σε ισχυρά αντιοξειδωτικά, όπως φλαβονοειδή και τερπενοειδή, που προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και την οξειδωτική ζημιά. Επιπλέον, έχει αποδειχθεί ότι το Ginkgo αυξάνει τη ροή του αίματος σε διάφορα μέρη του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου.

Τα οφέλη του Ginkgo Biloba
Το Ginkgo Biloba έχει πολλαπλά οφέλη. Μεταξύ αυτών, βοηθά στη βελτίωση της μνήμης και της συγκέντρωσης, την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της κατάθλιψης και την προαγωγή της οφθαλμικής υγείας. Έχει επίσης αναφερθεί ότι βοηθά στη μείωση των συμπτωμάτων της άνοιας και της Αλτσχάιμερ, αν και περισσότερες μελέτες χρειάζονται για να επιβεβαιώσουν αυτά τα αποτελέσματα.

Ο τρόπος δράσης του Ginkgo Biloba
Το Ginkgo Biloba λειτουργεί ενισχύοντας τη ροή του αίματος σε διάφορα μέρη του σώματος, περιλαμβανομένου του εγκεφάλου, παρέχοντας μεγαλύτερη ποσότητα οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών. Ταυτόχρονα, τα αντιοξειδωτικά που περιέχει προστατεύουν τα κύτταρα από ζημιές που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες, προσφέροντας μια πιο ολοκληρωμένη προστασία.

21 Προϊόντα
-30%
30.45€ 21.32€
-30%
19.80€ 13.86€
-30%
-25%
39.57€ 29.68€
-30%
-41%
-25%
14.90€ 11.18€