Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Artichoke (Αγκινάρα)

Αγκινάρα: Το Φυτικό Συμπλήρωμα Διατροφής με Εξαιρετικές Ιδιότητες

Η αγκινάρα είναι ένα φυτό που έχει γίνει δημοφιλές ως συμπλήρωμα διατροφής χάρη στις εξαιρετικές της ιδιότητες. Πλούσια σε φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά και άλλα θρεπτικά συστατικά, η αγκινάρα μπορεί να συμβάλει στην προστασία και τη βελτίωση της υγείας μας. Τα φυτικά συστατικά της αγκινάρας έχουν αποδειχθεί ότι έχουν αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία των κυττάρων μας από τη βλάβη των ελεύθερων ριζών και να μειώσουν τον φλεγμονώδη αντίκτυπο στο σώμα.

Οι ωφέλιμες ιδιότητες της αγκινάρας περιλαμβάνουν επίσης την υποστήριξη της υγείας του πεπτικού συστήματος, την προαγωγή της υγιούς πέψης και τη βελτίωση της λειτουργίας του ήπατος. Επιπλέον, η αγκινάρα μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση των επιπέδων της χοληστερόλης και να προάγει την καλή κυκλοφορία του αίματος. Για να απολαύσετε τις θρεπτικές ιδιότητες της αγκινάρας, μπορείτε να επιλέξετε συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν εκχύλισμα αγκινάρας. Αυτά τα συμπληρώματα προσφέρουν τα θρεπτικά συστατικά της αγκινάρας σε συμπυκνωμένη μορφή, προσφέροντας έναν εύκολο και βολικό τρόπο να επωφεληθείτε από αυτά.

Σημειώστε ότι τα συμπληρώματα διατροφής με αγκινάρα δεν πρέπει να αντικαθιστούν μια ποικιλομορφική και ισορροπημένη διατροφή, αλλά να αποτελούν ένα συμπλήρωμα στο πλαίσιο μιας υγιεινής ζωής και διατροφής.

8 Προϊόντα