Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Αντικουνουπικά - Εντομοαπωθητικά

Τα εντομοαπωθητικά- αντικουνουπικά προϊόντα είναι προϊόντα που σχεδιάστηκαν για να αποτρέπουν τα κουνούπια και άλλα έντομα από το να έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα ώστε να μην μας μεταδώσουν ασθένειες.

 
Πληροφορίες για τα  Kουνούπια
Τα κουνούπια εντοπίζουν το θήραμά τους μέσω της οσμής του σώματος, της θερμότητας και του διοξειδίου του άνθρακα που εκπνέουν οι άνθρωποι και τα ζώα όταν αναπνέουν.

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι, όπως φαίνεται, ένα γονίδιο στο DNA καθιστά ορισμένα άτομα περισσότερο επιρρεπή στα τσιμπήματα των εντόμων απ’ ότι άλλα. Το θηλυκό κουνούπι τρυπά το δέρμα του ξενιστή προκειμένου να απομυζήσει αίμα ώστε να μπορέσει να αναπαραχθεί. Τα κουνούπια συνήθως επιτίθενται κατά τη διάρκεια της νύχτας, από το σούρουπο έως την αυγή, ιδιαίτερα σε ζεστά και υγρά κλίματα.Τα κουνούπια είναι ιδιαίτερα ευπροσάρμοστα και μπορούν να ζήσουν σχεδόν οπουδήποτε, εκτός από τις περιοχές με πολύ κρύο. Προτιμούν τα δάση, τις δασώδεις περιοχές, τα έλη, τις περιοχές με ψηλό γρασίδι ή αγριόχορτα, και τα μέρη με υγρασία. Για αυτό είναι καλό να αποφεύγετε τις λίμνες και τις περιοχές με υγρασία όπου τα κουνούπια ευδοκιμούν και πολλαπλασιάζονται

Τα εντομοαπωθητικά -αντικουνουπικά προϊόντα μπορούν να είναι σε μορφή spray, λοσιόν, κρέμες, ρόλερ ή απωθητικά βραχιόλια. Περιέχουν συνήθως ενεργά συστατικά όπως διαιθυλαμίδη (DEET), ικαριδίνη, pipironyl butoxide, και κάποιες φυτικές εκχυλίσεις όπως το ευκάλυπτο, το λεβάντα, τον ευκάλυπτο και άλλα.
Τα εντομοαπωθητικά αντικουνουπικά προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή και σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία, καθώς μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις ή να είναι επιβλαβή για άλλα είδη ζώων ή φυτά.
Τα εντομοαπωθητικά αντικουνουπικά προϊόντα είναι πολύ χρήσιμα για όσους ζουν ή ταξιδεύουν σε περιοχές με μεγάλη πυκνότητα κουνουπιών. Μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία από μεταδοτικές ασθένειες, όπως είναι η μηνιγγίτιδα, ο ιός ζίκα, η ελονοσία, ο κίτρινος πυρετός, ο δάγκειος πυρετός.

122 Προϊόντα
-30%
21.64€ 15.15€
-10%
19.42€ 17.48€
-10%
-35%
11.45€ 7.44€
-35%
11.25€ 7.31€
-10%
8.21€ 7.39€
-30%
-40%
6.11€ 3.67€