Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Βρεφικά Αντηλιακά

Ο ζωοδότης ήλιος δεν είναι ακίνδυνος καθώς πλέον οι βλαβερές UVA ΚΑΙ UVB ακτίνες του διαπερνούν το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα προκαλώντας σοβαρές βλάβες στα κύτταρα της επιδερμίδας καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Ιδιαίτερα το δέρμα των μικρών βρεφών και των παιδιών έχει κάποιες ιδιαιτερότητες που το καθιστούν ιδιαίτερα ευάλωτο στις βλαπτικές επιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας. Προστατεύστε άμεσα και με αποτελεσματικό τρόπο την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού σας με ειδικά σχεδιασμένα για την τρυφερή αυτή ηλικία προϊόντα αντηλιακής προστασίας και επιλέξτε το κατάλληλο ανάλογα με τις ανάγκες του δικού σας παιδιού.

Βρεφικά Αντηλιακά: Προστατεύοντας το Ευαίσθητο Δέρμα των Μωρών

Τα βρεφικά αντηλιακά είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία του ευαίσθητου δέρματος των μωρών. Το δέρμα του μωρού είναι λεπτό και ευαίσθητο στις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, γι' αυτό είναι σημαντικό να επιλέξετε το κατάλληλο βρεφικό αντηλιακό για το μωρό σας.

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να ψάξετε σε ένα βρεφικό αντηλιακό;

  • Υψηλός Δείκτης Προστασίας: Επιλέξτε ένα βρεφικό αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας SPF για μέγιστη προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

  • Φυσικά Συστατικά: Επιλέξτε ένα βρεφικό αντηλιακό που περιέχει φυσικά συστατικά όπως οξείδιο του τιτανίου ή διοξείδιο του ψευδαργύρου για απαλή προστασία του δέρματος του μωρού.

  • Αδιάβροχο: Επιλέξτε ένα βρεφικό αντηλιακό που είναι αδιάβροχο, ώστε να προσφέρερετική προστασία από τον ήλιο ακόμα και όταν το μωρό ιδρώνει ή κολυμπά.

  • Χωρίς Βλαβερές Χημικές Ουσίες: Επιλέξτε ένα βρεφικό αντηλιακό που δεν περιέχει βλαβερές χημικές ουσίες όπως οξικό οξύ ή οξικά αλάτα, για να αποφύγετε τυχόν αλλεργικές αντιδράσεις.

Πότε πρέπει να εφαρμόζετε το βρεφικό αντηλιακό στο μωρό σας;

Το βρεφικό αντηλιακό πρέπει να εφαρμόζεται στο δέρμα του μωρού σας 15-30 λεπτά πριν από την έκθεσή του στον ήλιο και πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε 2 ώρες ή όταν το μωρό ιδρώνει ή κολυμπά.

Μην ξεχνάτε ότι το βρεφικό αντηλιακό είναι μόνο μέρος της προστασίας του μωρού σας από τον ήλιο. Πρέπει επίσης να τον φοράτε σε σκιά και να τον προστατεύετε από τον ήλιο με καπέλο και αντηλιακά ρούχα.

33 Προϊόντα
-45%
26.37€ 14.51€
-41%
-40%
-30%