Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Ενυδάτωση Κόλπου

Ενυδάτωση Κόλπου:

Η ξηρότητα κόλπου είναι μια συνηθισμένη κατάσταση που προκαλείται από τη μείωση της παραγωγής ενδογενούς λιπαρού υγρού στον κόλπο. Αυτό μπορεί να συμβεί λόγω διαφόρων αιτιών, όπως η επιβράδυνση της οιστρογόνου παραγωγής κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, η χρήση ορισμένων φαρμάκων, η ακτινοθεραπεία, η χημειοθεραπεία, η αλλαγή της σύνθεσης της βλεννογόνου υγρασίας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και η χρήση ορισμένων προϊόντων περιποίησης του σώματος.

Η ξηρότητα κόλπου μπορεί να προκαλέσει δυσφορία, ερεθισμό, κνησμό, πόνο και αίσθημα καψίματος κατά τη διάρκεια του σεξ. Επιπλέον, μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης μολυσμάτων και άλλων προβλημάτων υγείας.

Για την αντιμετώπιση της ξηρότητας κόλπου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λιπαντικά και ενυδατικά προϊόντα. Επιπλέον, η χρήση ενδοκολπικών επιθέματων οιστρογόνου μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της παραγωγής ενδογενούς λιπαρού υγρού στον κόλπο. Εάν η ξηρότητα κόλπου συνεχίζεται, συμβουλευτείτε τον γυναικολόγο σας για περαιτέρω αξιολόγηση και αγωγή. 
Η ενυδάτωση του κόλπου είναι σημαντική για τη διατήρηση της υγείας του και την πρόληψη ενδεχόμενων προβλημάτων. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι ενυδάτωσης του κόλπου, όπως: 1. Πόσιμο νερό: Η κατανάλωση επαρκούς ποσότητας νερού καθημερινά είναι σημαντική για τη διατήρηση της υγρασίας του κόλπου. 2. Χρήση λιπαντικών: Τα λιπαντικά μπορούν να βοηθήσουν στην ενυδάτωση του κόλπου κατά τη διάρκεια του σεξ. 3. Εφαρμογή ενυδατικής κρέμας: Οι ενυδατικές κρέμες μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της υγρασίας του κόλπου και να ανακουφίσουν από τον κνησμό και τον πόνο. 4. Αποφυγή στενών ενδυμάτων: Τα στενά ενδύματα μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμό και ξηρότητα στον κόλπο, οπότε είναι σημαντικό να φοράτε άνετα ενδύματα. 5. Αποφυγή χρήσης αποσμητικών σαπουνιών: Τα αποσμητικά σαπούνια μπορούν να αφαιρέσουν τη φυσική υγρασία του κόλπου, οπότε είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε απαλά σαπούνια χωρίς αποσμητικά.

Ενυδάτωση Κόλπου:

Η ξηρότητα κόλπου είναι μια συνηθισμένη κατάσταση που προκαλείται από τη μείωση της παραγωγής ενδογενούς λιπαρού υγρού στον κόλπο. Αυτό μπορεί να συμβεί λόγω διαφόρων αιτιών, όπως η επιβράδυνση της οιστρογόνου παραγωγής κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, η χρήση ορισμένων φαρμάκων, η ακτινοθεραπεία, η χημειοθεραπεία, η αλλαγή της σύνθεσης της βλεννογόνου υγρασίας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και η χρήση ορισμένων προϊόντων περιποίησης του σώματος.

Η ξηρότητα κόλπου μπορεί να προκαλέσει δυσφορία, ερεθισμό, κνησμό, πόνο και αίσθημα καψίματος κατά τη διάρκεια του σεξ. Επιπλέον, μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης μολυσμάτων και άλλων προβλημάτων υγείας.

Για την αντιμετώπιση της ξηρότητας κόλπου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λιπαντικά και ενυδατικά προϊόντα. Επιπλέον, η χρήση ενδοκολπικών επιθέματων οιστρογόνου μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της παραγωγής ενδογενούς λιπαρού υγρού στον κόλπο. Εάν η ξηρότητα κόλπου συνεχίζεται, συμβουλευτείτε τον γυναικολόγο σας για περαιτέρω αξιολόγηση και αγωγή. 
Η ενυδάτωση του κόλπου είναι σημαντική για τη διατήρηση της υγείας του και την πρόληψη ενδεχόμενων προβλημάτων. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι ενυδάτωσης του κόλπου, όπως: 1. Πόσιμο νερό: Η κατανάλωση επαρκούς ποσότητας νερού καθημερινά είναι σημαντική για τη διατήρηση της υγρασίας του κόλπου. 2. Χρήση λιπαντικών: Τα λιπαντικά μπορούν να βοηθήσουν στην ενυδάτωση του κόλπου κατά τη διάρκεια του σεξ. 3. Εφαρμογή ενυδατικής κρέμας: Οι ενυδατικές κρέμες μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της υγρασίας του κόλπου και να ανακουφίσουν από τον κνησμό και τον πόνο. 4. Αποφυγή στενών ενδυμάτων: Τα στενά ενδύματα μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμό και ξηρότητα στον κόλπο, οπότε είναι σημαντικό να φοράτε άνετα ενδύματα. 5. Αποφυγή χρήσης αποσμητικών σαπουνιών: Τα αποσμητικά σαπούνια μπορούν να αφαιρέσουν τη φυσική υγρασία του κόλπου, οπότε είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε απαλά σαπούνια χωρίς αποσμητικά.
38 Προϊόντα
-30%
-18%
-25%
-18%
14.90€ 12.22€