Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Ενυδάτωση Κόλπου

Η ξηρότητα κόλπου είναι μια συνηθισμένη κατάσταση που προκαλείται από τη μείωση της παραγωγής ενδογενούς λιπαρού υγρού στον κόλπο. Αυτό μπορεί να συμβεί λόγω διαφόρων αιτιών, όπως η επιβράδυνση της οιστρογόνου παραγωγής κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, η χρήση ορισμένων φαρμάκων, η ακτινοθεραπεία, η χημειοθεραπεία, η αλλαγή της σύνθεσης της βλεννογόνου υγρασίας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και η χρήση ορισμένων προϊόντων περιποίησης του σώματος.

Η ξηρότητα κόλπου μπορεί να προκαλέσει δυσφορία, ερεθισμό, κνησμό, πόνο και αίσθημα καψίματος κατά τη διάρκεια του σεξ. Επιπλέον, μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης μολυσμάτων και άλλων προβλημάτων υγείας.

Για την αντιμετώπιση της ξηρότητας κόλπου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λιπαντικά και ενυδατικά προϊόντα. Επιπλέον, η χρήση ενδοκολπικών επιθέματων οιστρογόνου μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της παραγωγής ενδογενούς λιπαρού υγρού στον κόλπο. Εάν η ξηρότητα κόλπου συνεχίζεται, συμβουλευτείτε τον γυναικολόγο σας για περαιτέρω αξιολόγηση και αγωγή.
37 Προϊόντα
-30%
-25%
-18%
-25%
-18%
14.90€ 12.22€