Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Γλουταθειόνη (L-Gutathione)

Γλουταθειόνη: Το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό που αποτοξινώνει ολόκληρο τον οργανισμό

Η γλουταθειόνη είναι το κύριο αντιοξειδωτικό του οργανισμού και διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στην προστασία και αποτοξίνωση του σώματος. Βρίσκεται σε κάθε ένα από τα κύτταρά μας και η πρωταρχική της λειτουργία είναι να προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και να αποτοξινώνει τον οργανισμό. Ανήκει στην ομάδα των αντιοξειδωτικών που είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία του ήπατος. Με την πάροδο του χρόνου, η ικανότητα του οργανισμού μας να παράγει γλουταθειόνη μπορεί να μειώνεται, ενώ διάφοροι παράγοντες όπως το κάπνισμα και οι διατροφικές ελλείψεις μπορούν να επηρεάσουν τα επίπεδα της.
Η γλουταθειόνη εκτελεί έναν σημαντικό ρόλο στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Βοηθά στη σύνδεση και απομάκρυνση τοξινών από το σώμα, ενισχύοντας τη λειτουργία του ήπατος, των πνευμόνων, των νεφρών και των εντέρων. Επιπλέον, συμβάλλει στην αποτοξίνωση λιποδιαλυτών τοξινών και βαρέων μετάλλων.
Για να διατηρήσουμε υψηλά επίπεδα γλουταθειόνης στον οργανισμό μας, μπορούμε να ακολουθήσουμε μια ποικιλομορφημένη διατροφή που περιλαμβάνει φρούτα, λαχανικά, ολικά δημητριακά και πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας. Επίσης, μπορούμε να αποφύγουμε το κάπνισμα και την έκθεση σε τοξικές ουσίες, και να ακολουθούμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής γενικά.
Η γλουταθειόνη αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα για την υγεία και την ευεξία του οργανισμού μας. Με τη βοήθειά της, μπορούμε να προστατεύσουμε τα κύτταρά μας από την οξείδωση και να διατηρήσουμε τον οργανισμό μας υγιή και ανθεκτικό.
Συνοψίζοντας, η γλουταθειόνη είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που αποτοξινώνει ολόκληρο τον οργανισμό. Η προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και η αποτοξίνωση του σώματος είναι οι κύριες λειτουργίες της. Με την πάροδο του χρόνου, οι επίπεδα γλουταθειόνης μπορεί να μειωθούν, αλλά μπορούμε να τα διατηρήσουμε υψηλά με μια υγιεινή διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.