Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Otrisalin

Τα εύκαμπτα ανταλλακτικά ακροφύσια μιας χρήσης Otrisalin Nasal Aspirator με απορροφητικό φίλτρο μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με την συσκευή ρινικής απόφραξης Otrisalin.

 

Γιατί Otrisalin

Μοναδικά σχεδιασμένα με το νέο εργονομικό της σχήμα με την ανατομική λαβή και με ευκολία στη χρήση για τέλεια και ασφαλή εφαρμογή στην μυτούλα του μωρού απομακρύνει αποτελεσματικά τις εκκρίσεις της μύτης που προκαλούν δυσάρεστες ενοχλήσεις.

Το προϊόν της συσκευής ρινικής απόφραξης Otrisalin είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να διευκολύνει στην αναπνοή εγγυώντας την απόλυτη υγιεινή και φροντίδα για να νιώσει ξανά καλά το μωρό σας.

Μέσω του απορροφητικού φίλτρου που περιέχει κάθε ανταλλακτικό και συγκρατώντας την βλέννα η διαδικασία απόφραξης είναι απόλυτα ασφαλής για την υγιεινή του μωρού σας.

Μέσα στην συσκευασία Otrisalin σας παρέχονται 2 ανταλλακτικά ακροφύσια μιας χρήσης από εύκαμπτο υλικό που εφαρμόζουν τέλεια στη μυτούλα των μωρών καθώς και ένα απορροφητικό φιλμ.

Τα ανταλλακτικά μιας χρήσης είναι διαθέσιμα σε συσκευασία των 10 τεμαχίων.