Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Ortis

Η ίδρυση των εργαστήριων της Ortis το 1958 οφείλεται στον Adolph και την Ειρήνη Χορν και κατόπιν τα ηνία της επιχείρησης αναλαμβάνουν μέχρι και σήμερα τα παιδιά τους, ο Μιχαήλ και ο Φίλιππος και η θετή κόρη τους Solange.

Πληροφορίες για την εταιρία Ortis

Η φιλοσοφία της Ortis στρέφεται γύρω από βασικές αξίες, που δεν εναντιώνονται στον άνθρωπο και το περιβάλλον του και σε συνδυασμό με τις δεξιότητες και τα κίνητρα εξειδικευμένου προσωπικού μας, αναπτύσσουμε σταθερά τη δραστηριότητά μας παρέχοντας υψηλής ποιότητας σκευάσματα, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μια αμοιβαία εμπιστοσύνη με τους χρήστες των προϊόντα μας. Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας παράγουμε φάρμακα από φυσικά συστατικά χάρη στην σύγχρονη επιστήμη και την ανακάλυψη επιστημονικών τεχνολογιών που εγγυώνται την αποτελεσματική χρήση των δραστικών φυτικών ουσιών.

Η συνεχίζεται η εξελικτική πορεία της Ortis είμαστε σε θέση να βελτιώσουμε από τη μεριά μας την ευημερία των ανδρών και των γυναικών σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας με μέτρο τα συστατικά που μας παρέχει απλόχερα η φύση και κάνοντας συνετή χρήση των ανανεώσιμων φυσικών πόρων της.

Με την πάροδο του χρόνου αρνητικοί παράγοντες που αποδυναμώνουν τις βασικές λειτουργίες του σώματός μας όπως το άγχος, η ρύπανση, η ανθυγιεινή διατροφή, η έλλειψη σωματικής άσκησης και γενικά ο σύγχρονος τρόπος ζωής, μπορούν να δημιουργήσουν ανεπιθύμητες δυσλειτουργίες του εντέρου, δυσπεψία, ευαίσθητες αρθρώσεις, κόπωση, κ.λπ.

Αυτό είναι ένα σημάδι ότι το σώμα μας χρειάζεται να αποκαταστήσει την ισορροπία του για να κρατηθεί σε φόρμα.

Γιατί να επιλέξετε Ortis

Στα εργαστήρια Ortis, και κάτω από τους καλύτερους ειδικούς για τη μελέτη των καθημερινών βασικών αναγκών και αντιδράσεις του σώματός μας η επιχειρηματική αποστολή της Ortis είναι να παρέχει αποτελεσματική και ασφαλή χρήση φυσικών θεραπειών.

Το διαχρονικό γνωμικό «νους υγιής εν σώματι υγιή" πιο επίκαιρο από ποτέ πρέπει να αποδεικνύεται και στην πράξη. Η πρόνοια απαιτείται να βρίσκεται σε στενή επαφή με τη φύση, με σεβασμό στους ρυθμούς ανάπτυξης και τις εποχές.

Κάτω από αυτό το πρίσμα κρίνεται αναγκαία ο τακτικός ο καθαρισμός του σώματός μας για την απομάκρυνση από τον οργανισμό μας των ανεπιθύμητων τοξινών.

Τα προϊόντα Ortis μέσα από την κατάλληλη έρευνα συμβάλλουν αποτελεσματικά στην καταπολέμηση του πόνου καθημερινά.

Πλέον τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας είναι διαθέσιμα και στον Καναδά...