Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση ORAL-B

Η μάρκα Oral-B αποτελεί έναν παγκόσμιο ηγέτη που εμπιστεύονται πάνω από 5 δισεκατομμύρια καταναλωτές για την υγιεινή του στόματός της. Μέρος του ομίλου Procter & Gamble Company από το 2006, η μάρκα Oral-B περιλαμβάνει προϊόντα για παιδιά και ενήλικες.

Γιατί να επιλέξεις Oral-B

Ήδη οι οδοντόβουρτσες Oral-B χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους οδοντιάτρους από οποιαδήποτε άλλη μάρκα σε όλο τον κόσμο.

Οι Oral-B Ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες χάρη στην κλινικά αποδεδειγμένα ανώτερη ταλάντωση και περιστρεφόμενη παλλόμενη τεχνολογία τους εξασφαλίζουν μία υγιή στοματική κοιλότητα.

Για την απομάκρυνση της πλάκας το στρογγυλό κεφάλι βούρτσα που διαθέτει πάλλεται διαρκώς και στη συνέχεια ταλαντεύεται και περιστρέφεται για να την εξαλείψει αποτελεσματικά.

Λόγω της αυξημένης καθημερινότητας σήμερα οι περισσότεροι άνθρωποι υποτιμούν το χρόνο που πρέπει να διαθέτουν για την σωστή υγιεινή της στοματικής κοιλότητας.

Είναι αποδεδειγμένο ότι με μια χειροκίνητη οδοντόβουρτσα, είναι εύκολο να χάσει κανείς την αίσθηση του χρόνου.

Οι οδοντιατρικοί επαγγελματίες συστήνουν βούρτσισμα για δύο λεπτά, δύο φορές την ημέρα.

Με το ενσωματωμένο χρονόμετρο δύο λεπτών οι Oral-B Ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες σας απαλλάσσουν από τη ρουτίνα, εξασφαλίζοντας την πλήρη καθαρότητα της στοματικής κοιλότητας κάθε φορά που βουρτσίζετε.

Οι Oral-B Ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες προσφέρουν ένα ποικίλο αριθμό εφαρμογών βάσει των οποίων μπορείτε να επιλέξετε κάθε φορά αυτόν που σας αρμόζει.

  • Καθημερινή Καθαριότητα για ολοκληρωμένη υγιεινή της στοματικής κοιλότητας
  • Βαθύς καθαρισμός επεκτείνοντας το χρόνο βουρτσίσματος
  • Ευαισθησία με μειωμένη ταχύτητα για απαλό καθαρισμό
  • Απαλό μασάζ για την τόνωση των ούλων
  • Λειτουργία λεύκανσης με αναπληρωματική ταχύτητα για εξάλειψη λεκέδων
  • Καθαρισμός γλώσσας για φρεσκότερη ανάσα

Για πιο υγιή ούλα, οι Oral-B Ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες είναι οι μόνες που έχουν σχεδιαστεί και διαθέτουν ενσωματωμένο αισθητήρα πίεσης οπτικοακουστικών σημάτων για να σας προειδοποιήσουν εάν εφαρμόζεται πάρα πολύ δύναμη κατά το βούρτσισμα.