Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Libytec

Η εταιρεία LIBYTEC ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ Α.Ε ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2008 με στόχο να προσφέρει στο χώρο της υγείας αξιόπιστες προτάσεις σύγχρονων φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων. Αντιπροσωπεύει μια σύγχρονη αντίληψη στο χώρο της Υγείας, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις και διαθέτει ένα αξιόλογο portfolio φαρμάκων, σε πολλές θεραπευτικές κατηγορίες.

Σήμερα η Libytec κυκλοφορεί ένα καινοτόμο δερμοκαλλυντικό προϊόν για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης το CG 210.

Όπως γνωρίζετε η έντονη τριχόπτωση σε άνδρες και γυναίκες προκαλείται από διαφορετικούς παράγοντες και ενώ μπορεί να φαίνεται ασήμαντη για άλλους, συχνά ασκεί σημαντική συναισθηματική επίδραση στους προσβαλλόμενους.

Σε πολλές περιπτώσεις η έντονη τριχόπτωση ανεξάρτητα από το αίτιο οφείλεται στη διαταραχή του φυσιολογικού κύκλου ζωής των μαλλιών.

Το CG210 απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τριχόπτωσης. Ο παγκόσμια μοναδικός και καινοτόμος μηχανισμός δράσης του CG210 διακρίνεται σε τρία μέρη:

  • Μοριακό
  • Κυτταρικό
  • Κοσμητικό

Το αποτέλεσμα είναι ότι εφόσον υπάρχουν υγιή τριχοθυλάκια και το προϊόν χρησιμοποιείται κανονικά, η τριχόπτωση επανέρχεται στο φυσιολογικό σε λιγότερο από 44 ημέρες εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα ικανοποίησης.

Η δράση του CG 210 οφείλεται στη σημαντική αύξηση των επιπέδων της BCL-2 και στην επαναφορά τους πλησίον των φυσιολογικών τιμών. Αυτή είναι μία πρωτεΐνη που θεωρείται ρυθμιστής κλειδί της απόπτωσης. Ταυτόχρονα αυξάνεται και η ποσότητα του κολλαγόνου γύρω από τα τριχοθυλάκια ελαττώνοντας τη διάμετρο των πόρων, διευκολύνοντας έτσι την καλύτερη εμφύτευση της τρίχας και μειώνοντας την επαφή με εξωτερικούς μολυσματικούς παράγοντες.

Όσον αφορά την ασφάλεια του προϊόντος τα αποτελέσματα των ελέγχων δείχνουν ότι CG 210 είναι μη ερεθιστικό, υποαλλεργικό και δεν εμφανίζει δυσανεξία από το δέρμα. Επιπλέον το προϊόν δεν είναι ελαιώδες, δεν περιέχει συντηρητικά, χρωστικές ή γλυκόλη, διαθέτει χαμηλό ποσοστό αλκοόλης και χαμηλή συγκέντρωση αρώματος.

Το CG 210 είναι ένας συνδυασμός δραστικών συστατικών με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στην ανάπτυξη τριχών και στην τριχόπτωση. Κάθε κουτί περιέχει 80ml τοπικού διαλύματος σε μορφή εκνεφώματος για εξωτερική χρήση. Το προϊόν κυκλοφορεί σε διαφορετικές συσκευασίες για άνδρες και γυναίκες. Κάθε κουτί περιέχει και αντλία.

Τα κύρια συστατικά του είναι:

  • Εκχύλισμα Allium Cepa
  • Εκχύλισμα Citrus Limonum
  • Εκχύλισμα Theobroma Cacao
  • Εκχύλισμα Paullinia Cupana

Το προϊόν κυκλοφορεί διεθνώς με την ίδια ονομασία CG 210, αποτελεί προϊόν έρευνας της ελβετικής εταιρείας Legacy και παρασκευάζεται στη Γαλλία.

Το CG210 επελέγη από το περιοδικό Nikkei Health ως το συνιστώμενο προϊόν για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης στην Ιαπωνία.

Κυκλοφορεί στις μεγαλύτερες χώρες της Ευρώπης (όπως Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Βέλγιο) από το τέλος του 2013 με το brand name Oenobiol από την Sanofi. Στη Γαλλία τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του προϊόντος ο μέσος νέων χρηστών ήταν 1.000 την εβδομάδα.

Στην νοτιοανατολική Ασία κυκλοφορεί από τον Οκτώβριο του 2014 με το brand name CG 210 από την Abbott Laboratories

Στην Αυστραλία, Ελβετία, Ρωσία, Ιαπωνία, Καναδά, Κίνα, Βραζιλία, Ν.Αφρική, Μεξικό, Αργεντινή, Βενεζουέλα, Κολομβία, Ινδία, Κορέα και Φιλιππίνες ανέλαβε την κυκλοφορία του η Galderma pharmaceutical με το brand name CG 210.

13 Προϊόντα