Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Lactotune

Τα προβιοτικά προϊόντα Lactotune: Υποστήριξη της Υγείας του Εντέρου

Τα προβιοτικά προϊόντα της Lactotune αποτελούν μια αξιόπιστη επιλογή για την υποστήριξη και τη βελτίωση της υγείας του εντέρου. Με σύνθεση που βασίζεται στα προβιοτικά μικροοργανισμούς, αυτά τα προϊόντα συμβάλλουν στην ευεξία του γαστρεντερικού συστήματος και τη διατήρηση της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας.

Ιδιότητες και Τρόπος Δράσης

Τα προβιοτικά προϊόντα Lactotune περιέχουν ζωντανούς μικροοργανισμούς, όπως τα γνωστά Lactobacillus και Bifidobacterium, που είναι φυσικοί κάτοικοι του εντέρου. Αυτοί οι προβιοτικοί μικροοργανισμοί έχουν την ικανότητα να επικολλώνται στην εντερική βλεννογόνο επιφάνεια και να σχηματίζουν μια προστατευτική φραγμένη κοινότητα.

Οι προβιοτικοί μικροοργανισμοί στα προϊόντα Lactotune βοηθούν στην αποτοξίνωση του εντέρου, ενισχύουν την ανοσοποιητική λειτουργία, προάγουν την πέψη και την απορρόφηση θρεπτικών ουσιών και συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής κινητικότητας του εντέρου.

Οφέλη και Συστατικά

Η ρυθμισμένη και ισορροπημένη εντερική χλωρίδα είναι σημαντική για την υγεία και την καλή λειτουργία του εντέρου. Τα προβιοτικά προϊόντα Lactotune συμβάλλουν στη διατήρηση αυτής της ισορροπίας και προσφέρουν τα ακόλουθα οφέλη:

  • Βελτίωση της πέψης: Οι προβιοτικοί μικροοργανισμοί βοηθούν στην απορρόφηση θρεπτικών ουσιών και ενισχύουν τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος.
  • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος: Οι προβιοτικοί μικροοργανισμοί ενισχύουν την ανοσοποιητική λειτουργία του εντέρου, προσφέροντας προστασία από παθογόνα μικρόβια.
  • Διατήρηση της φυσιολογικής κινητικότητας του εντέρου: Οι προβιοτικοί μικροοργανισμοί συμβάλλουν στην απαλή κίνηση του εντέρου, προάγοντας την καλή πέψη και την αποφυγή προβλημάτων όπως η δυσκοιλιότητα.

Τα προβιοτικά προϊόντα Lactotune περιέχουν υψηλής ποιότητας προβιοτικούς μικροοργανισμούς, όπως το Lactobacillus acidophilus και το Bifidobacterium lactis, με κατάλληλα δοσολογημένη ποσότητα για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων.

Δοσολογία

Η συνιστώμενη δοσολογία των προβιοτικών προϊόντων Lactotune ποικίλει ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες του καθενός. Συνήθως, λαμβάνονται 1-2 κάψουλες ημερησίως, προτιμητέον κατά τη διάρκεια του γεύματος.

Συνολικά, τα προβιοτικά προϊόντα Lactotune αποτελούν μια αξιόπιστη επιλογή για την υποστήριξη της υγείας του εντέρου. Με τις ιδιότητές τους και τον θετικό τους αντίκτυπο στο γαστρεντερικό σύστημα, μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση της πέψης, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και τη διατήρηση της φυσιολογικής κινητικότητας του εντέρου.