Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Lactacyd

Η αμοιβαία εμπιστοσύνη που έχουμε χτίσει με του καταναλωτές μας αποδεικνύει ότι η Lactacyd συμβάλλει αποτελεσματικά στην γυναικεία υγιεινή.

Στόχος μας αποτελεί η παραγωγή και διακίνηση πρωτοποριακών προϊόντων κατάλληλα για την ευαίσθητη περιοχή των γυναικών ικανοποιώντας όλες της ηλικίες και τα κοινωνικά στρώματα . Με την πολύχρονη εμπειρία των 25 και πλέον ετών για εμάς η κάθε γυναίκα αποτελεί για εμάς προσωπική υπόθεση καθώς οι ιδιαιτερότητες της κάθε γυναίκας αντιμετωπίζονται και με διαφορετικό τρόπο ξεχωριστά. 

Γιατί να επιλέξεις Lactacyd

Η μεγάλη απήχηση των προϊόντων μας προσωπικής υγιεινής, οφείλεται κυρίως στις αποτελεσματικές λύσεις που διαθέτουμε για εσάς παρέχοντάς σας βαθύτερο καθαρισμό, και αυτό τις περισσότερες φορές λειτουργεί ως σύμμαχος για το γυναικείο φύλο που της εξασφαλίζει ασφάλεια. 

Επί γενεές γυναικών τους προσφέρουμε υγιεινή, φρεσκάδα και άνεση πιστεύοντας ακράδαντα στις ευεργετικές ιδιότητες των προϊόντων μας, και αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι που συμβάλλουμε ενεργά στην προσωπική σας υγιεινή σε κάθε στάδιο της ζωής σας.

Η Lactacyd σας χαρίζει μια απαλή αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας, ώστε να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στους αυξημένους ρυθμούς της σύγχρονης εποχής.

Τα προϊόντα μας συστήνονται ανεπιφύλακτα από τους γιατρούς καθώς η συχνή χρήση τους διασφαλίσουν την φροντίδα της εξαιρετικά ευαίσθητης περιοχή του κόλπου με την απομάκρυνση βακτηριδίων μέσω ενός φυσικού μηχανισμού προστασίας διατηρώντας τον κόλπο υγιή στην φυσική του κατάσταση.

Τα προϊόντα μας τα οποία είναι προσεκτικά σχεδιασμένα για να βοηθήσει στη διατήρηση της ισορροπίας του pH του δέρματος της ευαίσθητης περιοχής, είναι εμπλουτισμένα με γαλακτικό οξύ και ήπια συστατικά με βάση το γάλα, γνωστό ως τον ορό γάλακτος. Τα προιόντα μας είναι αξιόπιστα, δερματολογικά ελεγμένα πληρώντας τα παγκόσμια πρότυπα.

19 Προϊόντα