Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€ - {{cartDefaultCouponDiscount}}€ = {{(cartTotal - cartDefaultCouponDiscount).toFixed(2)}}€ {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Filorga


1978
Η ιστορία ξεκινά με τον Δρ Michel Tordjman, έναν Γάλλο γιατρό με πάθος για την κυτταρική βιολογία. Μετά από χρόνια έρευνας στη φυσιολογία του δέρματος, ο Δρ Tordjman επινόησε μια μοναδική ενέσιμη φόρμουλα πολυαναζωογονητικής ικανότητας ικανή να δρα στις βασικές παραμέτρους της υγείας του δέρματος. Από αυτό το πάθος, η Laboratoires Filorga γεννήθηκε με πάθος για την ανάπτυξη καλλυντικών που παρέχουν μοναδικά οφέλη στον καθημερινό χρήστη.

Η Laboratoires FILORGA αύξησε την ιατρική της τεχνογνωσία σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας ενέσιμα που χρησιμοποιούνται από τους μεγαλύτερους ειδικούς στον κόσμο στην αισθητική ιατρική.

Αυτή η τεχνογνωσία που αναπτύχθηκε στην αισθητική ιατρική από τα Laboratoires FILORGA ήταν η γένεση για τη δημιουργία της MEDI-COSMETIQUE, με στόχο την ανάπτυξη μιας σειράς καλλυντικών προϊόντων με σύνθεση υαλουρονικού οξέος και την επέκταση των ενεργών συστατικών που χρησιμοποιούνται στις ενέσεις σε νέες εφαρμογές στη σύνθεση των καλλυντικών αιχμής.