Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Filorga

Filorga εταιρεια καλλυντικων:Προηγμένη Επιστήμη στην Περιποίηση του Δέρματος


Η Filorga είναι μια γαλλική εταιρία καλλυντικών που ιδρύθηκε το 1978 από τον Michel Tordjman, έναν γιατρό αισθητικής ιατρικής. Η εταιρία ειδικεύεται στην αντιγήρανση και προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνουν κρέμες, σερουμ και μάσκες για το πρόσωπο και το σώμα.

Η Filorga έχει αναπτύξει μια μοναδική τεχνολογία που ονομάζεται NCTF (New Cellular Treatment Factor), η οποία περιλαμβάνει ένα σύμπλεγμα από 55 διαφορετικά συστατικά που βοηθούν στην αναζωογόνηση του δέρματος και στην καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης.

Η εταιρία έχει επίσης αναπτύξει μια σειρά προϊόντων που ονομάζεται Medi-Cosmetique, η οποία συνδυάζει την αισθητική ιατρική με την καλλυντική φροντίδα για να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις σε προβλήματα δέρματος όπως η ακμή, οι ρυτίδες και η υπερβολική παραγωγή μελανίνης.

Η Filorga έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της και έχει γίνει αγαπητή από πολλούς καταναλωτές και επαγγελματίες της αισθητικής ιατρικής σε όλο τον κόσμο.

Η ιστορία ξεκινά με τον Δρ Michel Tordjman, έναν Γάλλο γιατρό με πάθος για την κυτταρική βιολογία. Μετά από χρόνια έρευνας στη φυσιολογία του δέρματος, ο Δρ Tordjman επινόησε μια μοναδική ενέσιμη φόρμουλα πολυαναζωογονητικής ικανότητας ικανή να δρα στις βασικές παραμέτρους της υγείας του δέρματος. Από αυτό το πάθος, η Laboratoires Filorga γεννήθηκε με πάθος για την ανάπτυξη καλλυντικών που παρέχουν μοναδικά οφέλη στον καθημερινό χρήστη.

Η Laboratoires FILORGA αύξησε την ιατρική της τεχνογνωσία σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας ενέσιμα που χρησιμοποιούνται από τους μεγαλύτερους ειδικούς στον κόσμο στην αισθητική ιατρική.

Η Filorga αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους στον κλάδο της δερματολογίας και της αντιγήρανσης. Η εταιρεία είναι γνωστή για τη δέσμευσή της στην επιστημονική έρευνα και την καινοτομία στον τομέα της περιποίησης του δέρματος.

Η Filorga συνδυάζει την εμπειρία της με τη σύγχρονη τεχνολογία για τη δημιουργία προηγμένων προϊόντων φροντίδας του δέρματος. Η δέσμευσή της στην έρευνα και ανάπτυξη κορυφαίων προϊόντων έχει οδηγήσει στη δημιουργία καινοτόμων συνθέσεων που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα του δέρματος και της γήρανσης.

Οι ερευνητές της Filorga επικεντρώνονται σε συστατικά που προσφέρουν ενυδάτωση, αντιοξειδωτική προστασία, ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος, και αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης. Η διαρκής έρευνα και η προσήλωση στην εξέλιξη των συνθέσεων τους επιτρέπει να παρέχουν αποτελεσματικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής.


Οι πιο γνωστες σειρες   προϊόντων της Filorga ειναι:1. Time-Filler: Αντιγηραντική σειρά που βοηθά στην εξομάλυνση των ρυτίδων και στην αναζωογόνηση του δέρματος.

2. NCEF: Σειρά προϊόντων που περιέχει ένα σύμπλεγμα από 50 διαφορετικά συστατικά που βοηθούν στην αναζωογόνηση του δέρματος και στην εξομάλυνση των ρυτίδων.

3. Oxygen-Glow: Σειρά προϊόντων που βοηθά στην αναζωογόνηση του δέρματος και στην απομάκρυνση των κηλίδων και των ατελειών.

4. Hydra-Filler: Σειρά προϊόντων που βοηθά στην ενυδάτωση του δέρματος και στην εξομάλυνση των ρυτίδων.

5. Pigment-White: Σειρά προϊόντων που βοηθά στην απομάκρυνση των κηλίδων και της υπερπαραγωγής μελανίνης.

6. Scrub & Mask: Σειρά προϊόντων που βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και στην αναζωογόνηση του δέρματος.

7. UV-Bronze: Σειρά προϊόντων που βοηθά στην προστασία του δέρματος από την ηλιακή ακτινοβολία και στην αναζωογόνηση του δέρματος μετά την έκθεση στον ήλιο.