Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Filorga


1978
Η ιστορία ξεκινά με τον Δρ Michel Tordjman, έναν Γάλλο γιατρό με πάθος για την κυτταρική βιολογία. Μετά από χρόνια έρευνας στη φυσιολογία του δέρματος, ο Δρ Tordjman επινόησε μια μοναδική ενέσιμη φόρμουλα πολυαναζωογονητικής ικανότητας ικανή να δρα στις βασικές παραμέτρους της υγείας του δέρματος. Από αυτό το πάθος, η Laboratoires Filorga γεννήθηκε με πάθος για την ανάπτυξη καλλυντικών που παρέχουν μοναδικά οφέλη στον καθημερινό χρήστη.

Η Laboratoires FILORGA αύξησε την ιατρική της τεχνογνωσία σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας ενέσιμα που χρησιμοποιούνται από τους μεγαλύτερους ειδικούς στον κόσμο στην αισθητική ιατρική.

Αυτή η τεχνογνωσία που αναπτύχθηκε στην αισθητική ιατρική από τα Laboratoires FILORGA ήταν η γένεση για τη δημιουργία της MEDI-COSMETIQUE, με στόχο την ανάπτυξη μιας σειράς καλλυντικών προϊόντων με σύνθεση υαλουρονικού οξέος και την επέκταση των ενεργών συστατικών που χρησιμοποιούνται στις ενέσεις σε νέες εφαρμογές στη σύνθεση των καλλυντικών αιχμής.