Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Filorga

Filorga εταιρεια καλλυντικων:Η Filorga είναι μια γαλλική εταιρία καλλυντικών που ιδρύθηκε το 1978 από τον Michel Tordjman, έναν γιατρό αισθητικής ιατρικής. Η εταιρία ειδικεύεται στην αντιγήρανση και προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνουν κρέμες, σερουμ και μάσκες για το πρόσωπο και το σώμα.

Η Filorga έχει αναπτύξει μια μοναδική τεχνολογία που ονομάζεται NCTF (New Cellular Treatment Factor), η οποία περιλαμβάνει ένα σύμπλεγμα από 55 διαφορετικά συστατικά που βοηθούν στην αναζωογόνηση του δέρματος και στην καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης.

Η εταιρία έχει επίσης αναπτύξει μια σειρά προϊόντων που ονομάζεται Medi-Cosmetique, η οποία συνδυάζει την αισθητική ιατρική με την καλλυντική φροντίδα για να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις σε προβλήματα δέρματος όπως η ακμή, οι ρυτίδες και η υπερβολική παραγωγή μελανίνης.

Η Filorga έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της και έχει γίνει αγαπητή από πολλούς καταναλωτές και επαγγελματίες της αισθητικής ιατρικής σε όλο τον κόσμο.

Η ιστορία ξεκινά με τον Δρ Michel Tordjman, έναν Γάλλο γιατρό με πάθος για την κυτταρική βιολογία. Μετά από χρόνια έρευνας στη φυσιολογία του δέρματος, ο Δρ Tordjman επινόησε μια μοναδική ενέσιμη φόρμουλα πολυαναζωογονητικής ικανότητας ικανή να δρα στις βασικές παραμέτρους της υγείας του δέρματος. Από αυτό το πάθος, η Laboratoires Filorga γεννήθηκε με πάθος για την ανάπτυξη καλλυντικών που παρέχουν μοναδικά οφέλη στον καθημερινό χρήστη.

Η Laboratoires FILORGA αύξησε την ιατρική της τεχνογνωσία σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας ενέσιμα που χρησιμοποιούνται από τους μεγαλύτερους ειδικούς στον κόσμο στην αισθητική ιατρική.

Οι πιο γνωστες σειρες   προϊόντων της Filorga ειναι:1. Time-Filler: Αντιγηραντική σειρά που βοηθά στην εξομάλυνση των ρυτίδων και στην αναζωογόνηση του δέρματος.

2. NCEF: Σειρά προϊόντων που περιέχει ένα σύμπλεγμα από 50 διαφορετικά συστατικά που βοηθούν στην αναζωογόνηση του δέρματος και στην εξομάλυνση των ρυτίδων.

3. Oxygen-Glow: Σειρά προϊόντων που βοηθά στην αναζωογόνηση του δέρματος και στην απομάκρυνση των κηλίδων και των ατελειών.

4. Hydra-Filler: Σειρά προϊόντων που βοηθά στην ενυδάτωση του δέρματος και στην εξομάλυνση των ρυτίδων.

5. Pigment-White: Σειρά προϊόντων που βοηθά στην απομάκρυνση των κηλίδων και της υπερπαραγωγής μελανίνης.

6. Scrub & Mask: Σειρά προϊόντων που βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και στην αναζωογόνηση του δέρματος.

7. UV-Bronze: Σειρά προϊόντων που βοηθά στην προστασία του δέρματος από την ηλιακή ακτινοβολία και στην αναζωογόνηση του δέρματος μετά την έκθεση στον ήλιο.