Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Durex

Είναι σχεδόν αποδεδειγμένο ότι απόλαυση μιας σεξουαλικής πράξης γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν κάποιος νιώθει σιγουριά και ασφάλεια, ειδικά με τα προϊόντα και αξεσουάρ που χρησιμοποιεί. 

Η ευθύνη της Durex ως Νο.1 προφυλακτικό στο κόσμο είναι πολύ μεγάλη. Η πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία των παραπάνω από 75 χρόνων αποδεικνύεται στη πράξη από τα εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής προϊόντα μας και τους ενδελεχείς ελέγχους που διενεργούμε. Η εμπιστοσύνη και η προτίμηση που δείχνουν εκατομμύρια άνθρωποι σε περισσότερες από 150 χώρες, καταδεικνύει ότι η απήχηση των προϊόντων Durex, τα οποία τηρούν τα παγκόσμια πρότυπα ποιότητας, δεν είναι τυχαία.

Γιατί Durex

Τα προφυλακτικά Durex είναι πιστοποιημένα με CE0086 και ISO4074:2002.

Κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας περνούν από εκτενείς και πολλαπλούς ποιοτικούς ελέγχους όπως:

  • ηλεκτρονικό
  • όγκου και πίεσης διάρρηξης
  • ελαστικότητας
  • ανθεκτικότητας
  • περατότητας νερού
  • οπτικό και διαστάσεων του προφυλακτικού

Τα προφυλακτικά Durex που είναι κατασκευασμένα από φυσικό ελαστικό latex με σπερματοδόχο κατάληξη με διαφανή με λιπαντική επίστρωση, είναι ειδικά σχεδιασμένα να φοριούνται ευκολότερα και πιο άνετα λόγω της φόρμας easy-on που διαθέτουν.

Είναι δερματολογικά και 100% ηλεκτρονικά ελεγμένα και κατασκευασμένα με ειδικό τρόπο ώστε η οσμή τους να είναι ευχάριστη. Η σειρά προφυλακτικών της Durex στηρίζεται στη διαρκή επένδυση για έρευνα και ανάπτυξη προκειμένου να ανταποκριθούν πλήρως στις ανάγκες και στις απαιτήσεις σας.