Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

BIO OIL

Bio Oil: έλαιο περιποίησης και ομορφιάς

Οι ουλές και οι ραγάδες, καθώς και άλλες ανομοιομορφίες στη υφή και τη χροιά του δέρματος, αντιμετωπίζονται σήμερα αποτελεσματικά με το λάδι περιποίησης Bio Oil.

Το προϊόν έχει κατακτήσει πάνω από 200 βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς, ενώ κατέχει την πρώτη θέση την περιποίηση των ραγάδων και των ουλών του σώματος. Κι όλα αυτά μέσα σε λιγότερα από 13 χρόνια, από την ημέρα που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά.

Η σύνθεση του Bio Oil

Η σύνθεσή του Bio Oil αποτελεί συνδυασμό από εκχυλίσματα φυτών και βιταμινών, με έλαια και με την επιστημονική επεξεργασία που έχει ως βάση συστατικά φιλικά για το σώμα, ασφαλή και πιστοποιημένα από τους αυστηρούς οίκους αξιολόγησης. Είναι πιστοποιημένα ασφαλή για χρήση και από γυναίκες που βρίσκονται στο στάδιο της εγκυμοσύνης.

Πιο αναλυτικά να αναφέρουμε ότι περιέχει: έλαια λεβάντας, δενδρολίβανου, καλεντούλας και χαμομηλιού συνδυασμένα με βιταμίνες Α και Ε, ενώ συνδυάζεται με βάσεις ελαίου και άρωμα τριαντάφυλλου.

Παρασκευάζεται ακολουθώντας πιστά τις προδιαγραφές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ενώ ταυτόχρονα τηρούνται οι προϋποθέσεις της Πράσινης ανάπτυξης και οικονομίας σε όλα τα στάδια της παραγωγής και της διανομής του Bio Oil.

Αλλάζοντας την όψη του δέρματος

Με σύμμαχο το Bio Oil πραγματικά αλλάζει η όψη του δέρματος, καθώς αντιμετωπίζονται οι ραγάδες και επουλώνονται σταδιακά οι ουλές. Το γεγονός αυτό έχει ήδη αναγνωριστεί από εκατομμύρια καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους ειδικούς της υγείας και της κοσμετολογίας με συνέπεια μια χιονοστιβάδα επαίνων και διακρίσεων.

Από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Κίνα, τις ΗΠΑ, την Πολωνία, την Νότια Αφρική, τη Νέα Ζηλανδία, τις Φιλιππίνες, την Ταϊλάνδη, την Μαλαισία, έως την Αυστραλία, τη Βραζιλία, τη Λετονία, τη Λιθουανία, την Ιρλανδία και σε δεκάδες ακόμα χώρες, το Bio Oil ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο και αναγνωρίζεται σήμερα ως το προϊόν που δικαίως έχει κατακτήσει την πρώτη θέση σε πωλήσεις ανάμεσα στα προϊόντα για τις ουλές και τις ραγάδες.