Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Bio-Kult

Η Εταιρεία Bio-Kult

Η Bio-Kult είναι μια αναγνωρισμένη εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή υψηλής ποιότητας προβιοτικών. Με βάση την επιστημονική έρευνα και την προηγμένη τεχνολογία, η Bio-Kult αναπτύσσει προβιοτικά που στοχεύουν στη βελτίωση της γενικής υγείας και της ευεξίας.

Προϊόντα Bio-Kult

Η γκάμα των προϊόντων Bio-Kult περιλαμβάνει μια ποικιλία από προβιοτικά συμπληρώματα που είναι σχεδιασμένα για να καλύψουν τις διάφορες ανάγκες του οργανισμού. Αυτά περιλαμβάνουν το Bio-Kult Advanced Multi-Strain Formula, το Bio-Kult Candéa και το Bio-Kult Infantis.

Bio-Kult Advanced Multi-Strain Formula

Το Bio-Kult Advanced Multi-Strain Formula είναι ένα προβιοτικό συμπλήρωμα που περιλαμβάνει 14 διαφορετικές προβιοτικές στελέχη. Σχεδιασμένο για να υποστηρίξει την πεπτική υγεία και την ανοσία, αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για την καθημερινή χρήση.

Bio-Kult Candéa

Το Bio-Kult Candéa είναι ένα συμπλήρωμα που στοχεύει στην υποστήριξη του φυσιολογικού ισοζυγίου των ζύμων στο έντερο. Περιέχει στελέχη προβιοτικών, καθώς και σκόρδο και γκρέιπφρουτ, τα οποία είναι γνωστά για τις αντιμυκητιασιακές τους ιδιότητες.

Bio-Kult Infantis

Το Bio-Kult Infantis είναι ένα προηγμένο συμπλήρωμα προβιοτικών για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Περιέχει 7 στελέχη προβιοτικών, προβιοτικές ίνες, το ευεργετικό ψηλάφι DHA και ARA, καθώς και το βιταμινούχο σύμπλεγμα Β.

Η Bio-Kult είναι ευρέως γνωστή για την παραγωγή προβιοτικών συμπληρωμάτων υψηλής ποιότητας που αποσκοπούν στην βελτίωση της πεπτικής υγείας και την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος. Οι επιστήμονες της Bio-Kult έχουν δημιουργήσει προβιοτικά που περιέχουν πολλά διάφορα στελέχη προβιοτικών, με την πεποίθηση ότι μια ποικιλία στελεχών μπορεί να παρέχει ευρύτερα οφέλη.

Η Bio-Kult χρησιμοποιεί μια πληθώρα ενεργών συστατικών στα προϊόντα της, ανάλογα με τη συγκεκριμένη φόρμουλα του προϊόντος:

  1. Προβιοτικά Στελέχη: Οι φόρμουλες της Bio-Kult περιέχουν διάφορα προβιοτικά στελέχη, όπως το Lactobacillus acidophilus, το Bifidobacterium bifidum, το Streptococcus thermophilus, και άλλα. Αυτά τα στελέχη μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση και την αποκατάσταση της φυσικής ισορροπίας του εντερικού μικροβίου.

  2.  DHA και ARA: Στο Bio-Kult Infantis, τα ψηλάφια DHA και ARA παρέχουν απαραίτητα λιπαρά οξέα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη και την επιδερμίδα.

  3. Βιταμίνες: Σε ορισμένα προϊόντα, η Bio-Kult περιλαμβάνει βιταμίνες για επιπλέον υποστήριξη. Για παράδειγμα, το Bio-Kult Infantis περιλαμβάνει το σύμπλεγμα βιταμίνης Β για να υποστηρίξει την ενέργεια και την καλή ψυχική λειτουργία.

Ο λόγος που τα προϊόντα της Bio-Kult είναι τόσο αποτελεσματικά οφείλεται στο γεγονός ότι εστιάζουν στη διατήρηση και την αποκατάσταση της φυσικής ισορροπίας του εντερικού μικροβίου, το οποίο έχει αποδειχθεί ότι παίζει σημαντικό ρόλο στην συνολική υγεία. Επίσης, η συμπερίληψη πολλών διαφορετικών στελεχών προβιοτικών μπορεί να προσφέρει μια πιο ολοκληρωμένη υποστήριξη σε σχέση με τα προϊόντα που περιέχουν μόνο ένα ή δύο στελέχη.

14 Προϊόντα