Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Bauch & Lomb

Η Bausch & Lomb, αποτελεί μια από τις παλαιότερες εταιρείες που συνεχίζει ακόμα και σήμερα να λειτουργεί στις ΗΠΑ και έχει τις ρίζες της στο 1853.

Ιστορικά στοιχεία για την εταιρία

Από τα πρώτα χρόνια ίδρυσής της η Bausch + Lomb κατασκεύαζε επαναστατικούς σκελετούς γυαλιών από καουτσούκ, καθώς και οπτικά προϊόντα κάτι που απαιτεί υψηλό βαθμό κατασκευαστικής ακρίβειας.

Μέχρι το 1903, η εταιρεία παρήγαγε ερασιτεχνικά προϊόντα για μικροσκόπια, κιάλια, ακόμη και ένα είδος φωτογραφικής μηχανής, το οποίο βασιζόταν στην αντδραση του ματιού στο φως.

Ανάλογα και με την εξέλιξη της επιστήμης καθώς οι εποχές έχουν αλλάξει, η Bausch + Lomb εξακολουθεί να δίνει μεγάλη βαρύτητα στην καινοτομία, την ποιότητα και την δεξιοτεχνία που καθιέρωσαν ο John Jacob Bausch και ο Henry Lomb.

Γιατί Bausch and Lomb

Η Bausch + Lomb εξακολουθεί να αναπτύσσεται και να συμμετέχει ενεργά στο χώρο παρέχοντας εκατομμύρια δολάρια και χιλιάδες ώρες εθελοντικής εργασίας σε εκατοντάδες οργανισμούς σε όλον τον κόσμο, οι οποίοι υποστηρίζουν την αποστολή μας για την τελειοποίηση της όρασης και την βελτίωση της ζωής.

Οι υπηρεσίες της Bausch + Lomb αφορούν στην φροντίδα φακών επαφής, σε χειρουργικά προϊόντα, σε οφθαλμικές βιταμίνες και φαρμακευτικά προϊόντα.

19 Προϊόντα
-15%
-15%
11.51€ 9.78€
-15%
6.20€ 5.27€