Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Autan

Autan: Η επιλογή για αποτελεσματική προστασία από τα έντομα

Η Autan είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες εταιρείες στον κλάδο της προστασίας από τα έντομα. Με μια ευρεία γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει σπρέι, γαλάκτωμα και λοσιόν, η Autan προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τα κουνούπια, τα κουνούπια τίγρης, τις μύγες και άλλα ενοχλητικά έντομα.

Αποτελεσματική προστασία για όλη την οικογένεια

Με την Autan, μπορείτε να απολαύσετε τη φύση χωρίς να ανησυχείτε για τα έντομα. Τα προϊόντα της Autan περιέχουν εξειδικευμένα ενεργά συστατικά που απωθούν τα έντομα και τους εμποδίζουν να σας τσιμπήσουν. Είναι εύκολα στη χρήση, απορροφούνται γρήγορα από το δέρμα και προσφέρουν μακράς διάρκειας προστασία.

Προστασία και άνεση όλη την ημέρα

Τα προϊόντα Autan σχεδιάζονται με γνώμονα την προστασία και την άνεση των χρηστών τους. Η ειδική τους σύνθεση εξασφαλίζει αποτελεσματική απώθηση των ενοχλητικών έντομων, ενώ παράλληλα προσφέρει ενυδάτωση και προστασία στο δέρμα. Απολαύστε τις δραστηριότητές σας στον εξωτερικό χώρο με την αίσθηση ασφάλειας και άνεσης που προσφέρει η Autan.