Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Abbott

Η Abbott αποτελεί μία παγκόσμια εταιρεία στον χώρο της Υγείας με αφοσίωση στην ανακάλυψη, την ανάπτυξη, την παρασκευή και την εμπορία φαρμακευτικών σκευασμάτων, διαγνωστικών μηχανημάτων, διαβητολογικών συσκευών και προϊόντων διατροφής.

Από το ξεκίνημά της στην Ελλάδα το 1947 παρέχει μια ευρεία γκάμα διαγνωστικών προϊόντων, ιατρικών συσκευών και προϊόντων κλινικής διατροφής που εξασφαλίζουν την ασφάλεια, την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους.

Γιατί Abbott

Σε όλη αυτή την επιτυχημένη πορεία της δεν σταμάτησε ποτέ να εργάζεται με όραμα, και συνεχίζει με γνώμονα τον άνθρωπο να βελτιώνει την ποιότητα ζωής του αναπτύσσοντας και δημιουργώντας καινοτόμα προϊόντα και τεχνολογίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της υγειονομικής περίθαλψης.

Τα προϊόντα μας καλύπτουν όλους τους τομείς φροντίδας του ανθρώπου που εκφράζει το τρίπτυχο, πρόληψη-διάγνωση-θεραπεία.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως από 1η Φεβρουαρίου 2015 το σύνολο των δραστηριοτήτων που αφορά στον φαρμακευτικό κλάδο της εταιρείας μεταβιβάστηκε 100% στην θυγατρική της με την επωνυμία BGP ΠΡΟΙΟΝΤΑ Μ. ΕΠΕ.