Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Αιθέρια Έλαια

Ανακαλύψτε τη Μαγεία των Αιθέριων Ελαίων

Τα Αιθέρια Έλαια είναι φυσικά εκχυλίσματα που προέρχονται από φυτά και έχουν χρησιμοποιηθεί εδώ και αιώνες για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Αυτά τα έλαια διαθέτουν μια μοναδική συλλογή θρεπτικών συστατικών που μπορούν να ωφελήσουν το σώμα, τον νου και την ψυχή.

Τρόπος Δράσης και Αποτελεσματικότητα

Τα Αιθέρια Έλαια δρουν μέσω της αρωματοθεραπείας, απελευθερώνοντας τις φυσικές τους αρωματικές ενώσεις. Όταν αναπνέουμε αυτά τα έλαια ή τα εφαρμόζουμε τοπικά, οι ενεργά ενώσεις απορροφώνται από το σώμα και ασκούν τη θεραπευτική τους δράση.

Η αποτελεσματικότητα των Αιθέριων Ελαίων οφείλεται στην πλούσια σύνθεσή τους από βιολογικά ενεργά ενώσεις,  Κάθε έλαιο έχει διαφορετική σύνθεση και ιδιότητες, προσφέροντας μια ποικιλία θεραπευτικών δράσεων.

Οφέλη για την Υγεία και την Ευεξία

Οι θεραπευτικές δράσεις των Αιθέριων Ελαίων είναι πολλές και ποικίλες. Ορισμένα από τα κύρια οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Ανακούφιση από το Στρες: Ορισμένα Αιθέρια Έλαια, όπως το λεβάντα και η αγιόκλεια, έχουν ηρεμιστικές ιδιότητες και μπορούν να βοηθήσουν στην μείωση του άγχους και του στρες.
  • Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού Συστήματος: Ορισμένα Αιθέρια Έλαια, όπως το τεϊόδεντρο και η ευκάλυπτος, έχουν αντιμικροβιακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα.
  • Βελτίωση της Πέψης: Ορισμένα Αιθέρια Έλαια, όπως το μέντα και το γαρύφαλλο, μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση από διάφορα πεπτικά προβλήματα και να βελτιώσουν την πέψη.
  • Ανακούφιση από τον Πόνο και τους Μυϊκούς Πόνους: Ορισμένα Αιθέρια Έλαια, όπως το λεμόνι και η λεβάντα, έχουν αναλγητικές ιδιότητες και μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση από τον πόνο και τους μυϊκούς πόνους.

Προτεινόμενη Δοσολογία

Η δοσολογία των Αιθέριων Ελαίων μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το είδος και το σκοπό χρήσης. Για την αρωματοθεραπεία, συνήθως αρκεί να προσθέσετε μερικές σταγόνες σε έναν αρωματικό διαχυτή ή σε ένα μπολ με ζεστό νερό και να απολαύσετε την ατμόσφαιρα που δημιουργείται. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες και τις συστάσεις του κατασκευαστή.

Ανακαλύψτε τη δύναμη και τα οφέλη των Αιθέριων Ελαίων και εμβαθύνετε σε έναν κόσμο φυσικής θεραπείας και ευεξίας.

Ανακαλύψτε μοναδικά αιθέρια έλαια που τονώνουν, δροσίζουν και ανεβάζουν τη διάθεση, ενώ διώχνουν τη σωματική και πνευματική κούραση. Προϊόντα που ενεργοποιούν το νου και την καθαρή σκέψη και βοηθούν στην μνήμη και την συγκέντρωση. Τα αιθέρια έλαια είναι εργαλεία, τα οποία έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα όχι μόνο στο δέρμα και στα μαλλιά αλλά περιέχουν τη ζωτική συμπυκνωμένη ενέργεια, την ψυχή του φυτού και μας την προσφέρουν συμβάλλοντας στη διατήρηση και τη βελτίωση της ενέργειας που έχει ο καθένας μας. Με μοναδικές καταπραϋντικές, αποτοξινωτικές, αναλγητικές, επουλωτικές, χαλαρωτικές, τονωτικές και άλλες ιδιότητες που θα αναζωογονήσουν τον οργανισμό σας.

81 Προϊόντα
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%