Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Γλουταμίνη

Γλουταμίνη: Ένα σημαντικό αμινοξύ για τον οργανισμό

Η γλουταμίνη είναι ένα από τα πιο πλούσια αμινοξέα που βρίσκονται στον ανθρώπινο οργανισμό και διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο σε πολλές βιολογικές λειτουργίες.

Ρόλος της Γλουταμίνης στον Ανθρώπινο Οργανισμό

Η γλουταμίνη συμβάλλει στην ανακύκλωση των αζώτων στον οργανισμό, διαδραματίζει ρόλο στην ρύθμιση του pH του αίματος και στην παραγωγή της γλυκόζης. Αυτό σημαίνει ότι είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της σταθερότητας των βασικών μεταβολικών λειτουργιών.

Οφέλη της Γλουταμίνης για την Υγεία

Η γλουταμίνη έχει αρκετά οφέλη για την υγεία. Διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην επιδιόρθωση και ανάπτυξη των κυττάρων, ιδιαίτερα των κυττάρων του εντέρου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, ειδικά για τους ανθρώπους που υπομένουν από προβλήματα υγείας όπως το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου ή αυτοάνοσα νοσήματα.

Επίσης, ενισχύει την λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και μπορεί να βοηθήσει στην ελάφρυνση των συμπτωμάτων της δυσπεψίας. Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση μετά την άσκηση και να μειώσει την καταπόνηση των μυών.

Πώς Χρησιμοποιούμε τη Γλουταμίνη

Η γλουταμίνη μπορεί να παραληφθεί ως συμπλήρωμα διατροφής ή μέσω της διατροφής. Τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε γλουταμίνη περιλαμβάνουν τα κρέατα, το ψάρι, τα αυγά, το γάλα και τα λαχανικά όπως τα φασόλια και το σπανάκι.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή διατροφολόγο πριν ξεκινήσετε ένα συμπλήρωμα γλουταμίνης, καθώς μπορεί να υπάρξουν πιθανές αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα ή υπάρχοντα ιατρικά προβλήματα. Η γλουταμίνη είναι ένα μη απαραίτητο αμινοξύ, το οποίο παράγεται από το γλουταμικό οξύ και αποτελεί ιδανικό συμπλήρωμα για αθλητές που επιθυμούν να αυξήσουν την μυϊκή τους μάζα. Ανακαλύψτε τα ιδανικά συμπληρώματα που διαδραματίζουν πολλούς σημαντικούς ρόλους και ιδιότητες στο ανθρώπινο σώμα καθώς προστατεύουν τα μυϊκά κυττάρα από τραυματισμούς κατά την έντονη άσκηση και συμβάλλουν στο σχηματισμό της πρωτεϊνικής σύνθεσης. Επιλέξτε σκευάσματα που ενίσχυουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και επιτυγχάνουν την επούλωση δερματικών νοσημάτων που προέρχοναι από την έντονη αθλητική δραστηριότητα.
19 Προϊόντα