Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Γλυκομαννάνη-Konjac-Glucomannan

Γλυκομαννάνη: Ο Φυσικός Σύμμαχος στο Αδυνάτισμα

Η γλυκομαννάνη είναι ένας φυσικός διαλυτός ινώδης πολυσακχαρίτης που προέρχεται από το φυτό konjac, το οποίο είναι ευρέως γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες για την υγεία και το αδυνάτισμα.

Πώς Δρα η Γλυκομαννάνη:

Πλούσια Σε Ινες: Η γλυκομαννάνη προσφέρει υψηλή περιεκτικότητα σε ινες, οι οποίες διεγείρουν το πέπτωμα και συμβάλλουν στην αίσθηση κορεσμού.

Μειώνει την Πείνα: Όταν αναμιγνύεται με το νερό, η γλυκομαννάνη δημιουργεί ένα πηκτό gel στο στομάχι, το οποίο μπορεί να μειώσει την πείνα και την κατανάλωση θερμίδων.

Μειώνει την Απορρόφηση Θρεπτικών Συστατικών: Επειδή η γλυκομαννάνη δημιουργεί ένα gel στο πέπτωμα, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της απορρόφησης θρεπτικών συστατικών, όπως το σάκχαρο και το χοληστερόλη.

Προσοχή: Ενώ η γλυκομαννάνη μπορεί να είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο στον αγώνα για το αδυνάτισμα, είναι σημαντικό να καταναλώνεται με προσοχή και να ακολουθείται η συνιστώμενη δοσολογία. Επιπλέον, πάντα συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν προσθέσετε οποιοδήποτε συμπλήρωμα στη διατροφή σας, ειδικά αν έχετε υποκείμενα προβλήματα υγείας ή παίρνετε φαρμακευτική αγωγή

7 Προϊόντα