Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Doctor's Formulas

  

Η Doctor’s Formulas ιδρύθηκε το 2013 δημιουργώντας φόρμουλες υγείας με γνώμονα την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα και αποτελεί μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ελλάδα, με διεθνή παρουσία και εξαγωγικές δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο.

Τα προϊόντα Doctor’s Formulas είναι αποτέλεσμα πολυετούς συνεργασίας και έρευνας γιατρών και φαρμακοποιών.

Η εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών, καθώς και η σωστή δοσολογία τους, βοηθούν να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα. Κάθε προϊόν της σειράς περιέχει φυσικά και φυτικά συστατικά. Μελετημένα και αποτελεσματικά, τα προϊόντα της Doctor’s Formulas είναι φόρμουλες συμπληρωμάτων διατροφής που βοηθούν να ενισχύσετε τον οργανισμό σας με φυσικό τρόπο.

Μοναδικός μας στόχος είναι να δημιουργούμε εξειδικευμένα και πρωτοποριακά συμπληρώματα διατροφής, υψηλού επιπέδου και αποτελεσματικότητας, για την ενίσχυση του οργανισμού απέναντι στις χρόνιες ανάγκες ή ελλείψεις.

 

Η στενή συνεργασία με την ακαδημαϊκή κοινότητα, τα υψηλής ποιότητας πρότυπα και η βαθιά γνώση της τεχνολογίας των λιποσωμάτων αποτελούν τα χαρακτηριστικά του νέου μας επιχειρηματικού σχεδίου!

 

Η καινοτομία της τεχνολογίας των λιποσωμάτων είναι ενα ταχέως αναπτυσσόμενο επιστημονικό πεδίο, που παρέχει πολλά πλεονεκτήματα στον τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής. Τα λιποσώματα είναι τα καλύτερα βιοσυμβατά οχήματα διανομής με μοναδικές ιδιότητες που περιλαμβάνουν υψηλότερη απορρόφηση και βιοσυμβατότητα των ενθυλακωμένων δραστικών ουσιών σε σύγκριση με άλλες συνθέσεις.