Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Dettol

Το εμπορικό σήμα κατατεθέν του Dettol συνάδει με πάθος για την διαφύλαξη της υγείας.

Ήδη εδώ και 80 έτη, η Dettol αποτελεί τον ηγέτη στην προστασία κατά των μικροβίων συμβάλλοντας στην διαφύλαξη της υγείας για όλη την οικογένεια σε ολόκληρο τον κόσμο.

Γιατί Dettol

Στόχος των συνεργασιών μας με ιατρικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο αποτελεί η προώθηση της καλής υγιεινής. Πριν από 80 χρόνια η χρήση του Αντισηπτικού Υγρού Dettol είχε άμεση εφαρμογή στα νοσοκομεία, όπου και χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά για την απολύμανση του δέρματος κατά τη διάρκεια των χειρουργικών επεμβάσεων. Ως ένα αξιόπιστο προϊόν, το Dettol χρησιμοποιήθηκε από τους γιατρούς επίσης για την φροντίδα των μητέρων από τις ασθένειες μετά τον τοκετό.

Η εμπιστοσύνη που έδειξε ο κόσμος στην Dettol για την προστασία των τραυμάτων από μολύνσεις, την πρόληψη ασθενειών εξουδετερώνοντας τα επιβλαβή μικρόβια και συμβάλλοντας στη δημιουργία ασφαλέστερου περιβάλλοντος ήταν ενθουσιώδης.

Το εμπορικό μας σήμα εξακολουθεί να ξεχωρίζει και να εκτιμάται ως ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό προϊόν ασφαλές αλλά και αρκετά ισχυρό ώστε να χρησιμοποιηθεί σε περιβαλλοντικές εργασίες εξουδετέρωσης των μικροβίων.

Σήμερα, η Dettol αποτελεί την Νο1 παγκοσμίως εταιρεία με γνώμονα την προστασία κατά των μικροβίων.

Κινούμενοι από το πάθος μας για έναν κόσμο μακριά από τα επιβλαβή μικρόβια που μπορούν να προκαλέσουν ασθένειες, τα προϊόντα της Dettol είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να σας βοηθούν να προστατεύσετε εσάς την οικογένειά σας.