Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Boehringer Ingelheim

Ο όμιλος εταιρειών Boehringer Ingelheim αγκαλιάζει ποικίλες κουλτούρες και πολυειδείς κοινωνίες.

Η βασική μας αρχή για μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίου φήμης φαρμακευτική εταιρεία συνοψίζεται στην παραγωγή μέσω της καινοτομίας και με γνώμονα την πολύχρονη εμπειρία μας που ξεπερνά τα 125 χρόνια στο χώρο σας προσφέρουμε την φροντίδα και την ασφάλεια που σας αξίζει.

Γιατί να επιλέξεις Boehringer Ingelheim

Μέσα από την διεξαγωγή κλινικών δοκιμών και ερευνητικών μελετών οι χορηγοί της Boehringer Ingelheim διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα των φαρμάκων που επεξεργάζονται και αποσκοπούν στην βελτιστοποίηση των δυνατοτήτων τους προκειμένου μέσα από την επιστημονική δημιουργικότητα παρέχουν τις ανάλογες θεραπείες για ασθένειες με επικίνδυνη ανεκπλήρωτη ιατρική ανάγκη.

Βασίζεται σε τρεις πυλώνες:

  1. Στο στάδιο της θεραπευτικής έρευνας, εστιάζουμε σε βασικές ασθένειες που μέσω της κλινικής ανάπτυξης τα προϊόντα περνάνε στο χώρο της αγοράς.
  2. Μέσα από επιστημονικές έρευνες δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο ανοσοποιητικό, μπορούμε να επιδράσουμε και να συμβάλλουμε σε νέες προοπτικές πάνω σε θεραπευτικούς τομείς.
  3. Η ανάπτυξη και η εξέλιξη μέσα από την έρευνα και πέρα από τα σύνορα, βοηθούν στην έγκυρη και δραστική ανακάλυψη νέων ιατρικών και επιστημονικών τεχνολογιών.

Το εύρος των εφαρμογών μας επικεντρώνεται στους παρακάτω τομείς έρευνας που έχουν μεγάλη ιατρική ανάγκη:

  • Ανοσολογίας και ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος,
  • Καρδιαγγειακές ασθένειες,
  • Ασθένειες του κεντρικού νευρικού συστήματος, και
  • Ογκολογία.

Με την συμβολή μας στους παραπάνω θεραπευτικούς τομείς συνεχίζουμε και βοηθούμε εκατομμύρια των ασθενών που πάσχουν από καρδιαγγειακές και μεταβολικές παθήσεις. Οι πρόσφατες κλινικές μελέτες μας δίνουν βαρύτητα σε νέες εφαρμογές για τη θεραπεία του διαβήτη, της παχυσαρκίας, μη-αλκοολική στεατοηπατίτιδα (NASH), διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας, και της χρόνιας νεφρικής νόσου. Ταυτόχρονες εφαρμοζόμενες θεραπείες μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση καρδιαγγειακής νοσηρότητας και θνησιμότητας.

Οι εξειδικευμένοι ερευνητές μας απασχολούνται σε πλήρως ολοκληρωμένα κέντρα κάτω από εργαστηριακούς ελέγχους για την υψηλής ποιότητας παραγωγής των προϊόντων μας. Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στην πρότυπη τεχνική κατασκευή ανακάλυψης φαρμάκων σε όλο τον κόσμο με την βοήθεια της έρευνας.