Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Παιδικά Αντηλιακά

Ο ήλιος είναι αναμφισβήτητα απαραίτητος για τη ζωή μας. Προστατεύστε τα παιδιά σας από τις  βλαβερές υπεριώδεις ακτινοβολίες του ήλιου, οι οποίες δεν είναι ορατές από το ανθρώπινο μάτι, και οι οποίες μπορούν αποβούν επικίνδυνες για την ευαίσθητη επιδερμίδα τους καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Ανακαλύψτε μοναδικά προϊόντα και επιλέξτε το κατάλληλο για τις αυξημένες ανάγκες του παιδιού σας. Προϊόντα εύκολα στη χρήση τους, ανθεκτικά στο νερό.Προστατεύοντας την επιδερμίδα των παιδιών: Η σημασία των παιδικών αντηλιακών

Η επιδερμίδα των παιδιών μας είναι ευαίσθητη και ευπαθής στις επιβλαβείς ακτίνες UV του ήλιου. Για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τους κινδύνους της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε παιδικά αντηλιακά.

Πώς λειτουργούν τα παιδικά αντηλιακά;
Τα παιδικά αντηλιακά λειτουργούν με δύο τρόπους: προστατεύουν από την UVB ακτινοβολία, η οποία προκαλεί ηλιακά εγκαύματα, και προλαμβάνουν τις βλάβες της UVA ακτινοβολίας, η οποία μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γήρανση του δέρματος και ακόμα και καρκίνο του δέρματος. Επιλέγοντας ένα παιδικό αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας SPF, προστατεύουμε το δέρμα των παιδιών μας από την επιβλαβή ακτινοβολία του ήλιου.

Πότε πρέπει να χρησιμοποιούμε παιδικά αντηλιακά
Τα παιδικά αντηλιακά πρέπει να χρησιμοποιούνται καθημερινά, ακόμα και όταν οι παιδιοί μας δεν πηγαίνουν στην παραλία ή στην πισίνα. Η UV ακτινοβολία είναι παρούσα ανά πάσα στιγμή και μπορεί να προκαλέσει βλάβες στο δέρμα. Επιπλέον, θα πρέπει να επαναλαμβάνετε την εφαρμογή του αντηλιακού κάθε δύο ώρες, καθώς και μετά το κολύμπι ή την έντονη εφίδρωση. Αν χρησιμοποιείτε αδιάβροχο αντηλιακό, προσέξτε ότι αυτό δεν σημαίνει πλήρη προστασία από τη UV ακτινοβολία.

Τι να αναζητήσετε σε ένα παιδικό αντηλιακό;
Όταν ψάχνετε για ένα παιδικό αντηλιακό, ψάξτε για ένα προϊόν με υψηλό δείκτη προστασίας SPF. Οι ειδικοί συνιστούν τουλάχιστον SPF 30 για παιδιά, ενώ το καλύτερο είναι να επιλέξετε ένα προϊόν με SPF 50 ή περισσότερο. Επιλέξτε επίσης ένα προϊόν που προστατεύει από την UVA ακτινοβολία, πράγμα που μπορείτε να ελέγξετε στην ετικέτα με τη λέξη "broad spectrum".
113 Προϊόντα
-45%
26.37€ 14.51€
-40%
-40%
-41%
-30%
-30%