Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Jungle Formula

                                                  Jungle Formula

Τα προϊόντα Jungle Formula είναι σχεδιασμένα για να προστατεύουν από τα ενοχλητικά τσιμπούρια και τσιμπήματα των κουνουπιών, των σκνίπων και άλλων εντόμων κατά τη διάρκεια των εξορμήσεων στη φύση ή σε άλλες περιπτώσεις που εκτίθεστε σε επίθεση εντόμων.

Τα προϊόντα Jungle Formula διατίθενται σε διάφορες μορφές, όπως σπρέι, λοσιόν, κρέμες.Η αποτελεσματικότατα τους διαρκεί έως και εννέα ώρες με μια μόνο εφαρμογή για τα κοινά κουνούπια.

Για ορισμένα τροπικά είδη κουνουπιών ο χρόνος προστασίας μπορεί να είναι πολύ μικρότερος: κατά μέσο όρο 4 ώρες κατά του κουνουπιού του κίτρινου πυρετού (Aedes aegypti) και 8 ώρες κατά του κουνουπιού της ελονοσίας (Anopheles stephensi).

                                                             Αποτελεσματικότητα

Σύμφωνα με δοκιμές και αξιολογήσεις, τα προϊόντα Jungle Formula έχουν αποδειχθεί ως αξιόπιστα στην προστασία από τα τσιμπήματα κατσαρίδων, κουνουπιών, σκνίπων και άλλων εντόμων. Η αποτελεσματικότητα τους οφείλεται στη σύνθεσή τους, η οποία περιλαμβάνει ενεργά συστατικά που απωθούν τα εντόμα, όπως το DEET.Το DEET είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα χημικά εντομοαπωθητικά στον κόσμο. Το δραστικό συστατικό της DEET αναπτύχθηκε από το προσωπικό του αμερικανικού στρατού το 1946 και από τότε χρησιμοποιείται για την προστασία από κουνούπια, τσιμπούρια, ψύλλους, και άλλα έντομα που τσιμπούν. Λειτουργεί μπλοκάροντας τους νευρικούς υποδοχείς που ανιχνεύουν το διοξείδιο του άνθρακα, το οποίο προσελκύει τα έντομα προς τα θερμόαιμα ζώα όπως ο άνθρωπος.

Συνολικά, τα προϊόντα Jungle Formula αποτελούν έναν αποτελεσματικό και αξιόπιστο τρόπο προστασίας από τα τσιμπήματα και τα ενοχλητικά τσιμπούρια κατά τη διάρκεια εκδρομών στη φύση ή σε άλλες περιπτώσεις που εκτίθεστε στην επίθεση εντόμων.