Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Heliocare 360°

Heliocare 360°:

Η εταιρία Heliocare 360° είναι μια κορυφαία εταιρία στην κατασκευή και διάθεση προϊόντων προστασίας από τον ήλιο. Με έδρα την Ισπανία και παρουσία σε πάνω από 50 χώρες παγκοσμίως, η Heliocare 360° έχει αποκτήσει φήμη για την καινοτόμα τεχνολογία των προϊόντων της, καθώς και για τα αποτελέσματα που παρέχουν στους χρήστες τους.

Το κλειδί της επιτυχίας της Heliocare 360° βρίσκεται στην τεχνολογικά προηγμένη σύνθεση των προϊόντων της. Η εταιρία χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό από φυσικά και χημικά φίλτρα, καθώς και βαθιά ενυδατικά στοιχεία, που προστατεύουν το δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία και τους επιβλαβείς ελεύθερους ριζών, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ένα αίσθημα φρεσκάδας και ευεξίας στο δέρμα.

Η συλλογή της Heliocare 360° περιλαμβάνει πολλά είδη προϊόντων, όπως αντηλιακά, αντηλιακά μακιγιάζ, υφασμάτινα σπρέι αντηλιακά, συγκεκριμένα προϊόντα για τον αντιηλιακό παράγοντα SPF, και πολλά άλλα προϊόντα προστασίας από τον ήλιο.

Η Heliocare 360° έχει αποδειχτεί ότι είναι αξιόπιστη και αποτελεσματική στην προστασία του δέρματος από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών καταναλωτών παγκοσμίως.